Motion Dam
2022-09-26 21:51

Nu drar vi igång träningar för Motion Dam!

För vem? För alla tjejer som vill spela tvåmål! Tidigare innebandykunskaper och ålder spelar ingen roll. Vi välkomnar alla. Vi kommer inte spela matcher, utan här spelar vi tvåmål, bara för att det är kul!

Var? Brogårdshallen

När? Tisdagar klockan 21:00-22:00.

Ansvarig ledare: Ella Pettersson

Frågor? Kontakta Annica Karlsson 070-201 09 40 eller karlsson_annica@hotmail.com

Ta med dig dina kompisar och kom ner till hallen. Första träningen är tisdag 4 oktober.

Varmt välkomna till Kristinehamns IBF!
Fler partners skriver avtal med KIBF
2022-09-23 08:55
Tack till nya och tidigare samverkanspartners till KIBF - era insatser är guld värda!

Listan med partners/sponsorer som vill fortsätta samverka och skriva nya avtal med KIBF förlängs.

Stolta partners till Kristinehamns innebandyförening

PB Släp & Hyrservice

LK Byggtjänst

Fastighetsbyrån Kristinehamn

Pizzeria Alanya

Kristinehamns Energi

Convoy Parts

Yoga dream living

Intersport

Finnveden Bil

LeWiAn Bygg

BoCentrum

Stort tack för era insatser som tillförs föreningslivet!

Handla lokalt och du stödjer Kristinehamns föreningsliv!

Betalning av medlems- och träningsavgifter
2022-09-20 11:49

Kristinehamns IBF moderniserar sig och har nu övergått till SportAdmin Kansliservice! För dig som medlem i föreningen innebär detta en förändring vad gäller betalning av medlems- och träningsavgifter. Alla medlemmar kommer få en avisering, via mail, om att betala medlems- och träningsavgifter. Det är ingen faktura utan en avisering om betalning.

När aviseringen om betalning kommer, erbjuds fyra olika betalningsmetoder i samarbete med Billmate

• Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting

som påverkar din kreditvärdighet.

Har du fått en avisering, men inte längre vill vara medlem i Kristinehamns IBF trycker du på knappen ”Jag ska inte vara med” högst upp, så kommer du inte få någon påminnelseavisering.

Administrationsavgift

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder som föreningen erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9-59kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.

MedlemsAppen

När du har betalt tränings- och medlemsavgiften, får du tillgång till MedlemsAppen. I appen ser du ditt eller ditt barns lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick med mera. I appen får du ditt medlemskort digitalt. Det finns fler funktioner i appen som vi kommer att använda oss av i framtiden.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

Vad innebär detta för föreningen?

I och med att vi gör denna förändring, kommer vi frigöra många timmar från den som tidigare manuellt har registrerat och bockat av fakturor till våra nästan 400 medlemmar. Den delen sköts nu automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill – att fortsätta utveckla föreningen.

Har du några frågor eller funderingar kring detta kan du kontakta Annica Karlsson via mail karlsson_annica@hotmail.com eller via telefon 070-201 09 40.

Tack till alla sponsorer/partners som vill samverka med oss!
2022-09-13 18:13
Vi bugar och bockar för ert stöd

Säsongspremiärerna för våra lag börjar komma allt närmare.

De flesta lag har nu inlett sin träningsperiod. De yngre lagen klivier dock in i våra hallar i slutet av september/början oktober med tanke på samsyn och där sommaridrotterna ska vara slut innan vinteridrotterna tar vid.

KIBF har många sponsorer/partners som bidrar med olika stöd så att vi som föreningen kan bedriva den verksamhet vi gör och att vi samtidigt kan utvecklas och stärka våra lag, ledare och domare.

Arbete pågår med att skriva avtal och följande har idag skrivit nya, förlängt eller har befintligt avtal med oss.

Stolta partners till Kristinehamns innebandyförening

Stora COOP Kristinehamn

MT Trading och Design

Järn och Maskin Kristinehamn

Inom kort kommer nya företag att presenteras som våra partners då avtalsskrivning och förhandlingar pågår på flera olika håll.

Stöd KIBF - handla och köp tjänster hos våra partners!

Träningstider säsongen 22/23
2022-09-06 08:49
Träningstider KIBF säsongen 22/23

Äntligen går vi in i en ny säsong och här har vi det nya träningsschemat!

För enstaka ändringar i schemat och vid frågor som rör kommunen kontakta Annika Karlsson.

Ha en riktigt kul innebandysäsong!

/Sportgruppen

Gemensam träning på herrsidan
2022-09-03 20:07

Föreningen vill stärka föreningskänslan för medlemmar på herrsidan! Denna säsong testar föreningen därför att ha en gemensam träningstid på torsdagar för herr, junior och motion. Tanken är att det kommer vara uppvärmning och mest tvåmål.

Ni som kör med motionsgänget på måndagar i Södermalmshallen är alltså välkomna till Brogårdshallen på torsdagar kl 20:30-22:00.

Motionsmedlemskap för säsong 2022/23 kostar 650kr. I medlemskapet ingår medlems- och träningsavgift samt motionslicens (försäkring).

För er som är aktiva och ska spela seriespel, kommer en faktura att skickas ut.

Är du inte medlem eller för er som varit med tidigare men inte har fyllt i era uppgifter till föreningen finns länken här:

Varmt välkomna!

F/P 16/17 Innebandybus, 26/09 14:40