Tre matcher spelades i Munkfors Arena.

KIBF - GS 2-3

KIBF- Munkfors 2-0

KIBF-Hagfors 3-1

KIBF blev bästa två och gick vidare till semi- finalspel i innebandyhallarna i Karlstad 20/11.

Semifinalen spelades mot Dottervik från Arvika.

1-1 efter första perioden och matchen var mycket jämn.

I andra perioden gör Dottervik 2-1 efter 00.53 sek. KIBF pressade på och det fanns chanser att kvittera men det ville sig inte. Trots missat finalspel gör laget en grym insats och fick nu ladda om till matchen om 3:e pris.

I bronsmatchen fick KIBF möta Sunnanå från Kil. En jämn match som började med att KIBF gör 1-0 efter 12.02 i första perioden. I andra perioden 04.22  kvitterar Sunnanå till 1-1. Matchen vägde med ett litet övertag för KIBF. Ordinaire tid slutar 1-1. Sudden death spelades i 5 minuter utan mål och ett avgörande gick till straffläggning.

Lagen skulle lägga fem straffar vardera. Det räckte med tre straffar då KIBF satte straff ett och två medan Sunnanå inte gjorde något mål efter tre straffar. Jubel utbröt när KIBF´s målvakt räddade Sunnanås tredje straff och planen stomades av överlyckliga spelare och ledare.

Föreningen riktar ett stort grattis till F-09 för den fina prestationen.