Bra lördag för damlagen - Dam A och U vann sina matcher
2 Vinster! Jubel hos både dam A och dam U (foto från Dam U och Dam A)

En riktigt bra helg för KIBF´s tre seniorlag.

I fredags vann herrlaget sin hemmapremiärmatch i Brogårdshallen med 8-5.

Under lördagen vann KIBF´s båda damlag.

Först ut var KIBF dam A som enkelt vann på hemmaplan över IBK Sala med hela 10-3. Laget ligger på 9:e plats men där sex lag ligger inom fyra poängs marginal. Nästa match spelas även den på hemmplan, lördag 19 Nov kl 14.00 mot Lillån IBK.

Andra laget att inkassera en vinst var KIBF dam U som bortaslog Degerfors IBK med 8-10 och tog därmed säsongens första vinst i div 3 östra. En match där första perioden slutade 2-2. I andra perioden hade Degerfors ledningen med både 4-2 och 5-3 innan KIBF vaknade till och både reducerade, kvitterade och drog ifrån till seger.

KIBF´s nr 22 Jennifer Lid Nilsson gjorde fyra av lagets mål. Laget ligger nu på en 4:e plats i tabellen. Nästa match spelas borta mot Hertzöga, söndag 20 Nov kl 13.30.