Svenska Innebandyförbundets Juridiska Nämnd bifaller överklagan, KIBF spelar div 1 2018/19.
2018-06-20 20:21
Styrelsen för Kristinehamns IBF har idag skickat ut följande pressmeddelande efter beslut från Svenska Innebandyförbundets Juridiska Nämnd.

P R E S S M E D D E L A N D E

Hagfors IF Ungdom, IBK Sala, Kristinehamns IBF och Munkfors IBK har överklagat Västmanlands Innebandyförbunds Tävlingskommittés beslut att avslå deras begäran att föreningarna IBK Sala och Kristinehamns IBF ska beredas plats i kommande spelårs Damer Division 1 Region.

Västmanlands lnnebandyförbunds styrelse har med anledning av jäv hänskjutit ärendet för prövning hos Svenska Innebandyförbundets Juridiska Nämnd (JN). JN har beslutat att ta upp ärendet till prövning som andra instans.

JN beslutade idag (20/6 2018) att bifalla föreningarnas överklagande och finner att det kval till Damer Division 1 Region som genomförts har kvalificerat IBK Sala och Kristinehamns IBF till denna serie spelåret 2018/2019.

Beslutet kan överklagas till Riksidrottsnämnden senast 4 juli.

Om JN:s beslut träder i kraft, så spelar KIBF kvar i Damer division 1 under kommande säsong, eftersom man vann kvalet i våras med tre raka segrar.

Damlagets lagkapten Lena Larsson är nöjd med beslutet: ”Ett bra beslut som ger hela truppen en härlig boost inför försäsongsträningen. Dessutom får vi många matcher att spela under säsongen, då serien utökas till 14 lag”.

KIBF:s ordförande Veronica Andersson vill avvakta deadlinen 4 juli innan allt är 100%-igt klart, men ser med tillförsikt fram emot fortsatt division 1-spel i Brogårdshallen.

För ytterligare information i ärendet kontakta föreningens ordförande Veronica Andersson, 070-1497507.

Arrangemangsuppdrag till KIBF
2018-06-13 22:52
Värmlands IBF har utsett Kristinehamns Innebandyförening till att arrangera Lilla-VM vid två tillfällen under säsongen. Den 10 november spelas ett gruppspel för Pojkar 05 i Kristinehamn och den 24 mars är vi värdar för finalspelet i Lilla-VM:s Flickor 04 och Pojkar 04.
KIBF-ledare på utbildning
2018-06-11 16:35
KIBF:s målvaktstränare (och tränare i P03) Magnus Hjalmarsson fick slita hårt i helgen, då han deltog på utbildningen Atleten Röd i regi av Värmlands IBF.

Alla ledare i föreningen ska kontinuerligt genomgå de rekommenderade utbildningar som tagits fram inom ramen för den svenska innebandymodellen SIU.
Olsson Städ - en av våra huvudsponsorer
2018-05-03 17:55
Annica och Patrik Olsson signerar samverkansavtalet mellan Olssons Städ och KIBF för de kommande fyra åren.
"KIBF är en seriös förening som vi ser fram emot att jobba tillsammans med", säger ägaren Patrik Olsson.

Samverkansavtalet innebär att Olsson Städ syns på föreningens matchställ, deltar i sponsorlotteriet och har en sponsorskylt på Brogårdshallens vägg.

Avtalet innebär ett antal förpliktelser för KIBF,  t.ex försäljning av deras produkter vid vår obligatoriska försäljning, bemanna deras monter på Fritidsmässan mm.

Föreningens marknadsansvarige Mats Öhman är väldigt nöjd med upplägget i avtalet påpekar vikten av att de avtal vi skriver med partners innebär att man både ger och tar och där är Olssons Städ ett mycket bra exempel.

Avtal med Intersport klart
2018-05-03 17:50
Intersport Kristinehamns Jon Jadolf signerar avtalet mellan KIBF och Intersport Kristinehamn
Intersport blir klubbens leverantör av kläder och utrustning för de kommande fyra åren. Avtalet undertecknades av Intersports Jon Jadolf och KIBF:s Mats Öhman under veckan.

Avtalet innebär att vi knyter ett samarbete med ett lokalt företag som ger oss god service.

Förutom ett bra utbud av innebandyartiklar kommer föreningen att få bonus på köp som våra medlemmar gör i butiken. Mer information kring upplägget kommer via respektive lags ledare.
Patrik Yngve klar som herrtränare nästa säsong
2018-04-24 21:56
Patrik Yngve leder A-herr under 2018/19
Styrelsen meddelar härmed nöjt att Patrik Yngve accepterat uppdraget att leda föreningens representationslag på herrsidan kommande säsong.

Patriks prioritetsområden redan nu handlar om att formera både kommande tränarstab och spelartrupp inför säsongen 18/19. Dessutom gäller det att ha försäsongsupplägget klart då ambitionerna inför seriespelet är höga.

Vi önskar Patrik, övrig stab och laget lycka till.
P-03, 03/05 18:15
P-05, 26/03 19:17