Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Program Eaglesdagen 18 januari
2020-01-13 19:39
På lördag fyller vi Brogårdshallen
Låt oss denna gång fylla Brogårdshallen och skapa en inramning utöver det vanliga. Våra dam och herrlag har båda mycket viktiga matcher att spela. Vinster är nästan ett måste för att vara med i toppen av tabellen samt närma sig spel i en högra serie. 

Under Eaglesdagen är det även uppvisningsspel för våra yngsta lag. Pojkar och flickor födda 12/13 kommer för första gången att få spela en match med domare. Här kan vi utlova en charmig tillställning. 

KIBF´s partner har gjort det möjligt att vi kan servera Lindströms supergoa hamburgare med pitabröd. Pris 50 kr för ny-grillad hamburgare+dricka. 

Under dammatchen, periodpaus II är det dragning av vinnarna i Sponsorlotteriet. 
Lottodragare är innebandylegendaren, en gång vald till världens bästa innebandyspelare, Sara Kristoffersson. 

Eaglesdagen är också ett tillfälle då föreningen vill ge tillbaka lite till alla sponsorer/partners som ser ett värde i att synas och profilera sig tillsammans med KIBF. Därför bjuder vi våra partners på entré, fika och mat. Antingen dyker man upp redan kl 13.00, fikar och stannar för att se både dam och herrmatchen. Annars dyker man upp kl 15.45 i samband med maten och ser herrmatchen.
De som har köpt plats på matchkläder, sargreklam eller skylt är varmt välkomna att ta med en gäst eller två. 
Alla som har köpt en andel i KIBF Sponsorlotteri så gäller en ruta en gäst, två rutor två gäster osv. 

Varmt välkomna!!!! 

Eaglesdagen 18 januari 2020
2019-12-26 12:28
Planeringen inför Eaglesdagen 18 januari, 2020 pågår för fullt. 
Höjdpunkterna under dagen blir de båda hemmamatcherna för herr- och damlaget, dragning i KIBF Sponsorlotteri med hela 42 000 kr som ska lottas ut till tre vinnare, uppdelat på 20 000 kr - 15 000 kr - 7 000 kr och uppvisningsmatcher där våra yngsta medlemmar kommer att spela match för första gången i sin förhoppningsvis långa innebandykarriär. 

Save the date och var med och fyll Brogårdshallen den 18 januari. 

KIBF - Grums 14.00 (dam) 
KIBF-Hultsberg/Björkås 17.00 (herr) 

Flera av vår lag kommer att få arbetsuppgifter denna dag och vara med och bidra till en härlig inramning med förhoppningsvis goda sportsliga resultat och trevliga minnen. 

/Kristinehamns innebandyförening 

Minnesvärd lördag för KIBF
2019-12-21 18:05
Seger för damlaget - uppvaktning av världsmästare - mottaning av check 15000 kr
Underbar stämning i Brogårdshallen lördagen 21/12.

KIBF dam imponerar genom att krossa serieledande Sunnanå med hela 6-1. Årets bästa mach, säger tränaren Magnus Andersson som passar på att berömma hela laget och ledarstaben för ett grym insats. Dagens seger var den åttonde i rad och laget ligger nu på kvalplats, endast två poäng efter serieledande Sunnanå. 

I första periodpausen hedrade föreningen den KIFB fostrade världsmålvakten Sara Hjorting. Sara har ett imponerande innebandy CV som bla innehåller 14 år i SSL, SM guld, flera gånger årets målvakt i Sverige, tre VM guld och så sent som 2016 och 2017 utsedd till världens bästa målvakt. Nu kommer Saras inramade matchtröja pryda väggen i hallen tillsammans med Sara Kristofferssons och Ylva Peterssons signerade tröjor. 

I andra periodpausen blev föreningen uppvaktad av entreprenören Patrik Ekman som representerar Kristinehamns evenemangs och aktivitetsförening. KIBF fick ta emot en check på 15 000 kr med motiveringen: En föreningen som har utvecklats inom många områden, har bra tillväxt på barn och ungdomssidan samt ser ett värde i att samverka med det lokala näringslivet. KIBF tänker och handlar lokalt. 

KIBF tackar publiken, alla som deltog denna dag, våra partners  och önskar nu en riktigt God Jul. 
Sara Hjorting hedras i samband med seriefinalen för KIBF dam
2019-12-18 23:12
Missa inte lördag 21 december!

KIBF dam spelar seriefinal mot Sunnanå kl 14.00 hemma i Brogårdshallen. 

I första periodpausen kommer KIBF fostrade VM-målvakten Sara Hjorting på besök för att få sin tröja "hissad" för sina mycket fina insatser på innebanyplan.
Personer från styrelsen, kommunen och förbundet kommer att finnas med på inneplan för att hedra Sara. 

KIBF är såklart mycket stolta som en gång i tiden fick äran att fostra denna stjärna. För vad sägs om 14 säsonger i SSL, årets målvakt i Sverige under tre år, utsedd till väldens bästa målvakt under två år, flera VM och SM guld m.m. 
Icke att förglömma så spelade Sara i KIBF under åren 1996-2003. 

I den andra periodpausen kommer KIBF att få ta emot en värdecheck. Från vem och vad det avser kommer att presenteras under lördagen. 

Vi ses i Brogårdshallen! 

KIBF Herr tog poäng borta med Edebäck
2019-12-14 14:38
Som enda lag i serien lyckades i fredags 13/12 KIBF herr ta poäng borta mot Edebäck. Med 2 sekunder kvar hade KIBF ett ribbskott vilket kunde ha avgjort matchen. Istället gick matchen till SD där Edebäck tog extrapoängen efter tiden 01.33. Vi gjorde en bra match, säger tränare Andreas Brohm och vi är kvar i toppen där vi hör hemma. Resan mot division II fortsätter. Nästa match är 18 januari, kl 17.00 hemma i Brogårdshallen och där fjärdeplacerade Hultsberg/Björkås kommer på besök. 

Vi ses i Brogårdshallen! 
KIBF Dam imponerar - tog sin sjunde raka seger
2019-12-14 10:24
KIBF dam vägrar att förlora. I fredags 13/12 blev det alltså ny seger då SK Örnen fick ge vika för KIBF. Efter andra perioden stod det 2-2. KIBF tog sig dock samman i sista perioden och visade med tydlighet att tre nya poäng skulle hem till Kristinehamn. Tre mål i sista perioden gav resultatet 2-5. 
Nu befinner sig laget på en fin andra plats i tabellen som betyder kvalplats till division I. 

Lördag 21 december kl 14.00 i Brogårdshallen är det seriefinal mot BKI Sunnanå. I första periodpausen kommer föreningen att hedra KIBF fostrade målvakten Sara Hjorting. Representanter från styrelsen, förbundet, kommunen, media mfl kommer att befinna sig i hallen för tacka Hjorting för hennes fina insatser på innebandyplan samt visa stolthet över att hon inledde sin karriär i KIBF. 

Låt oss fylla Brogårdshallen denna dag! 
Nyheter från våra lag
P-05, 17/01 10:48 
P-05, 15/01 19:48 
F-10, 13/01 15:52 
P-05, 19/12 19:48