Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Ledarutbildning för grön och blå nivå
2020-02-09 17:21
Hela 14 ledare från KIBF deltog i söndagens ledarutbildning
Inte ofta som KIBF arrangerar ledarutbildning på hemmaplan och där deltagarantalet är så många som 14. Under söndagens (9/2) ledarutbildning deltog ledare från P 07, P 10, P 11, P 12, F 07/08, F 09, F 10/11, F 12/13 och  P/F 14. 

Som förening sätter vi mycket hög prioritet på att utbilda våra ledare med tanke på det ansvar som åligger. 

Något som framkom under/efter utbildningsdagen
"intressanta övningar"
"kul med påfyllnad av nya övningar"
"viktigt med konkret feedback till våra barn" 
"jobba med övningar som minimerar att barn står stilla i grupp och tappar fokus" 
"komma ihåg att individanpassa olika övningar"
"Koordination och knäkontroll är viktiga moment under träningen"
"en uppvärmning kan innehålla så mycket mer än att bara jogga runt i hallen" 
"kul och givande att träffa andra ledare från samma förening - bygger en god föreningskänsla" 

Vi tackar Värmlands innebandyförbund för en mycket väl genomförd utbildning. 
Välbesökt Eaglesdag 18 januari, 2020
2020-01-22 22:05

Fler bilder (+3) >>
Minnesvärd Eaglesdag 2020

Stort tack till ALLA som före och under detta arrangemang ställt upp och bidragit med tid för att få till detta trevliga arrangemang. Tillsammans har vi gjort detta riktigt bra 💪🏻

👍🏻

Uppvisningsmatcherna där våra yngsta visade upp sig blev en succé och gav mycket energi att vilja fortsätta med innebandy. Nästa säsong spelar dessa pojk och flicklag poolspel. 

Vårt Damlag bjöd på målkalas och gjorde det som var tvunget för att hålla hoppet vid liv om att nå en kvalplats. Seger 9-3 var imponerande bra 👍🏻
Mycket bra stöd på läktaren och vid inmarschen fick våra yngsta tjejer födda 13/14 följa med in på plan tillsammans med A-lagspelarna.

Herrlaget hade en tuff match där båda lagen var pressade att ta poäng för att haka på i toppen av tabellen. 18.29 i sista perioden tar KIBF time out. 19.31 kvittar vi till 5-5 vilket skapade ett enormt jubel på plan och läktaren. Matchen slutade 5-5 efter att båda lagen varit nära att avgöra i förlängningen.

Siktet är sedan tidigare inställt - både dam- och herrlaget vill spela i en högre serie. Om det blir kommande säsong återstår att se!

KIBF Sponsorlotteri 19/20 har bara vinnare genom att alla har investerat i föreningslivet och i detta fall KIBF.

Dock drogs det under dagen tre extra glada vinnare 😀
20.000 kr på Intersport gick till nr 99 - Kristinehamns gästhamn & Ställplats (Tommy Gustavsson)
15.000 kr på ÖNSKA gick till nr 15 Convoy Parts (Josef Gunnarsson) Fin 40 års present till Josef som firar sig födelsedag i Thailand 👍🏻
7000 kr på MT Trading gick till nr 66 Peter Gimmå. Peter en sann föreningsmänniska som brinner för den lokala idrotten.

KIBF önskar stort grattis till er tre vinnare och tackar ännu en gång alla som i år köpt ett värde i detta koncept.
Stort tack även till våra tre huvudparters Intersport - Önska - MT Trading som har varit med dessa tre år. Nu återstår att se om KIBF Sponsorlotteri lever vidare i ny tappning...

Under dagen fick KIBF en ’ny’ partner genom Lindströms Sverige AB. VD Martin Lindströms ställde upp med riktigt goda hamburgare, tack Martin!🍔

Avslutningsvis riktar föreningen också ett stort tack till alla våra partners som valt att synas på våra kläder och matchställ, genom sarg- och skyltreklam. Utan ert stöd och goda samverkan skulle det vara mycket svårt att fortsätta den positiva resa som KIBF har startat. 


Missa nu inte resterade dam och herrmatcher i Brogårdshallen. Desto mer folk på läktaren desto mer energi ger vi till våra spelare. 


Styrelsen önskar även lyfta fram att skall vi som föreningen fortsätta lyfta så behöver vi bli fler som engagerar sig inom olika områden. Vi är många som gör ett bra jobb men det finns plats för betydligt fler. Fundera inte för länge! Har du något område som du brinner lite extra för. Tveka inte att kontakta någon i styrelsen.  


Vi ses i Brogårdshallen!

// Styrelsen
Kristinehamns innebandyförening


Program Eaglesdagen 18 januari
2020-01-13 19:39
På lördag fyller vi Brogårdshallen
Låt oss denna gång fylla Brogårdshallen och skapa en inramning utöver det vanliga. Våra dam och herrlag har båda mycket viktiga matcher att spela. Vinster är nästan ett måste för att vara med i toppen av tabellen samt närma sig spel i en högra serie. 

Under Eaglesdagen är det även uppvisningsspel för våra yngsta lag. Pojkar och flickor födda 12/13 kommer för första gången att få spela en match med domare. Här kan vi utlova en charmig tillställning. 

KIBF´s partner har gjort det möjligt att vi kan servera Lindströms supergoa hamburgare med pitabröd. Pris 50 kr för ny-grillad hamburgare+dricka. 

Under dammatchen, periodpaus II är det dragning av vinnarna i Sponsorlotteriet. 
Lottodragare är innebandylegendaren, en gång vald till världens bästa innebandyspelare, Sara Kristoffersson. 

Eaglesdagen är också ett tillfälle då föreningen vill ge tillbaka lite till alla sponsorer/partners som ser ett värde i att synas och profilera sig tillsammans med KIBF. Därför bjuder vi våra partners på entré, fika och mat. Antingen dyker man upp redan kl 13.00, fikar och stannar för att se både dam och herrmatchen. Annars dyker man upp kl 15.45 i samband med maten och ser herrmatchen.
De som har köpt plats på matchkläder, sargreklam eller skylt är varmt välkomna att ta med en gäst eller två. 
Alla som har köpt en andel i KIBF Sponsorlotteri så gäller en ruta en gäst, två rutor två gäster osv. 

Varmt välkomna!!!! 

Eaglesdagen 18 januari 2020
2019-12-26 12:28
Planeringen inför Eaglesdagen 18 januari, 2020 pågår för fullt. 
Höjdpunkterna under dagen blir de båda hemmamatcherna för herr- och damlaget, dragning i KIBF Sponsorlotteri med hela 42 000 kr som ska lottas ut till tre vinnare, uppdelat på 20 000 kr - 15 000 kr - 7 000 kr och uppvisningsmatcher där våra yngsta medlemmar kommer att spela match för första gången i sin förhoppningsvis långa innebandykarriär. 

Save the date och var med och fyll Brogårdshallen den 18 januari. 

KIBF - Grums 14.00 (dam) 
KIBF-Hultsberg/Björkås 17.00 (herr) 

Flera av vår lag kommer att få arbetsuppgifter denna dag och vara med och bidra till en härlig inramning med förhoppningsvis goda sportsliga resultat och trevliga minnen. 

/Kristinehamns innebandyförening 

Minnesvärd lördag för KIBF
2019-12-21 18:05
Seger för damlaget - uppvaktning av världsmästare - mottaning av check 15000 kr
Underbar stämning i Brogårdshallen lördagen 21/12.

KIBF dam imponerar genom att krossa serieledande Sunnanå med hela 6-1. Årets bästa mach, säger tränaren Magnus Andersson som passar på att berömma hela laget och ledarstaben för ett grym insats. Dagens seger var den åttonde i rad och laget ligger nu på kvalplats, endast två poäng efter serieledande Sunnanå. 

I första periodpausen hedrade föreningen den KIFB fostrade världsmålvakten Sara Hjorting. Sara har ett imponerande innebandy CV som bla innehåller 14 år i SSL, SM guld, flera gånger årets målvakt i Sverige, tre VM guld och så sent som 2016 och 2017 utsedd till världens bästa målvakt. Nu kommer Saras inramade matchtröja pryda väggen i hallen tillsammans med Sara Kristofferssons och Ylva Peterssons signerade tröjor. 

I andra periodpausen blev föreningen uppvaktad av entreprenören Patrik Ekman som representerar Kristinehamns evenemangs och aktivitetsförening. KIBF fick ta emot en check på 15 000 kr med motiveringen: En föreningen som har utvecklats inom många områden, har bra tillväxt på barn och ungdomssidan samt ser ett värde i att samverka med det lokala näringslivet. KIBF tänker och handlar lokalt. 

KIBF tackar publiken, alla som deltog denna dag, våra partners  och önskar nu en riktigt God Jul. 
Sara Hjorting hedras i samband med seriefinalen för KIBF dam
2019-12-18 23:12
Missa inte lördag 21 december!

KIBF dam spelar seriefinal mot Sunnanå kl 14.00 hemma i Brogårdshallen. 

I första periodpausen kommer KIBF fostrade VM-målvakten Sara Hjorting på besök för att få sin tröja "hissad" för sina mycket fina insatser på innebanyplan.
Personer från styrelsen, kommunen och förbundet kommer att finnas med på inneplan för att hedra Sara. 

KIBF är såklart mycket stolta som en gång i tiden fick äran att fostra denna stjärna. För vad sägs om 14 säsonger i SSL, årets målvakt i Sverige under tre år, utsedd till väldens bästa målvakt under två år, flera VM och SM guld m.m. 
Icke att förglömma så spelade Sara i KIBF under åren 1996-2003. 

I den andra periodpausen kommer KIBF att få ta emot en värdecheck. Från vem och vad det avser kommer att presenteras under lördagen. 

Vi ses i Brogårdshallen! 

Nyheter från våra lag
P-05, 14/02 14:39 
P-05, 07/02 09:47 
P-05, 30/01 19:48