Lagfotografering 24 oktober
2019-10-17 20:07
I samarbete med vår partner Fotograf John Persson arrangeras lagfotografering den 24 oktober. Tider och att tänka på enligt bild. Eventuella frågor, kontakta Mats Öhman i styrelsen.
Medlemskap och licens
2019-10-14 07:54
För att kunna träna och spela matcher krävs ett medlemskap i KIBF. Detta skaffar man genom att först registrera sig i klubbens medlemsregister, följ denna länk: Medlemskap »

Därefter betalar man medlemsavgiften antingen via den faktura man får o mailen, eller om det är få antal dagar till match, via föreningens Swish 123 430 72 52, eller Bankgiro: 5429-4129.

För att hitta bli licensierad och spelklar till kommande helg måste medlemsavgiften vara betald senast onsdag 16 oktober.

Nya träningstider och lagindelningar för de yngsta
2019-10-06 21:18
Intresset att börja spela innebandy är stort - vilket vi inom KIBF är glada för.
Vi börjar med nedan upplägg lördag 12 oktober

Innebandybus (från 5 år) Pojkar/Flickor -14
09.00-10.00 Södermalmshallen

Pojkar -13
10.00-11.00 Södermalmshallen

Flickor -12/13
11.00-12.00 Södermalmshallen

Pojkar -12
12.00-13.00 Södermalmshallen

Vi hoppas att många föräldrar ställer upp som ledare kring våra nya lag.
Som ledare får du stöd av andra ledare inom föreningen och via styrelsen.
Tillsammans skapar vi en framgångsrik och populär förening!
KIBF innebandyloppis
2019-09-29 17:15

Torsdag 24 oktober 16.30–20.00

(i samband med lagfotografering)

Plats: Brogårdshallen

Inlämning: Lämnas till tränare vid träning

För att återanvända väl fungerande och bra innebandyprylar och samtidigt ge ett tillsskott till klubbkassan anordnar KIBF ”innebandyloppis”.

De barn och ungdomar som spelat något år har ofta ganska fina klubbor de växt ur och som bara står hemma. Det kan också vara urväxta glasögon, skor (som kan ha köpts i maj och är urväxta i september) eller bättre begagnade träningskläder/klubboverall.

Om du vill kan dessa prylar skänkas till klubben som sedan säljer dem vidare för en billig peng till nya generationens lirare. Vi väljer att hantera detta på ett sådant sätt att man inte får något betalt för det som lämnas in. Skälet till detta är framförallt att minska administrationen. Å andra sidan kommer det att vara möjligt att köpa saker billigt och blir således win win för alla parter.

Det ger exempelvis möjligheten till att köpa en ”fulklubba” som man kan använda när man spelar på gatan, eller att man har en extraklubba att ha med till träning och match.

Intersport kommer i samband med detta tillhandahålla grepplindor till rabatterat pris som man kan köpa samtidigt för att fräscha upp klubban.  Vill man ha hjälp med att linda skaftet eller vinkla bladet så kommer föreningen hjälpa till med detta.

Inlämning sker i samband med träning då prylarna lämnas till utsedd ledare. Inlämning senast 21 oktober för att hinna prissättas till den 24 oktober. Priserna bestäms av ansvarig för detta projekt. Allt som inkommer kommer att förvaras i ett förråd i Brogårdshallen. All försäljning görs genom Swish till: 123 43 072 52.  Det som inte blir sålt kommer att finnas kvar i förrådet och fungera som låneklubbor för de som vill prova på innebandy.  Det vi bedömer är i för dåligt skick kommer att slängas.

Vid frågor och funderingar

Sven Holmberg

Ledare/kontaktperson projekt innebandyloppis

Nya grupper för våra yngsta
2019-09-22 14:35
Det är glädjande att föreningen (KIBF) har fått in så många förfrågningar gällande när innebandysäsongen drar igång för de allra yngsta.
Den första träningen kommer vi inte att använda klubba och glasögon.

Ingen anmälan behöver göras utan det är bara att dyka upp :-)

Start 5 oktober
Plats: Södermalmshallen
Tid: Pojk/flick födda -13/14 09.30-11.00

Tid: Pojk/flick födda -12 11.00-12.30

Frågor och svar:

1. Måste man betala in medlemsavgift från dag 1?
Svar: Nej - du provar tre träningar med ditt barn. Tycker han/hon att det är kul och vill fortsätta så betalar du in medlemsavgiften innan ni genomför träning nr fyra.

2. Finns det några begagnade klubbor/skor att köpa?
Svar: Någon gång i höst kommer föreningen att arrangera en dag där vi erbjuder barn/ungdomar att köpa fina men begagnade klubbor och skor och kanske någon klubboverall/träningskit

3. Vem är tränare för dessa lag?
Svar: I denna ålder bygger det på ett föräldraengagemang. De tre första träningarna kommer dock representanter från föreningen att vara på plats samt berätta om föreningen. Från dag ett uppskattas det om några föräldrar är med på inneplan (bär inomhusskor)

4. Vad händer under den första träningen den 5 oktober
Svar: Denna träning utförs utan klubba. Samtidigt kommer vi att berätta lite om föreningen så bra om så många föräldrar som möjligt kan vara kvar på läktaren.

5. Vad skall barnen ha med sig till träningen?
Svar: Skor för inomhus, klubba, glasögon och vattenflaska.

6. Är det viktigt med glasögon?
Svar: Ja detta är obligatoriskt. När vi använder klubba är glasögon ett måste att bära. Inga glasögon tyvärr ingen träning med klubba. Detta är för era barns egen säkerhet.

7. När får barnen börja spela match?
Svar: Matcher spelas först när barnen är ca 7-8 år.

8. Vart hittar jag information om föreningen?
Svar: www.kristinehamnsinnebandyforening.se och via vår Facebook.

9. Är det möjligt att köpa ett nytt KIBF träningskit och en klubboverall?
Svar: Inga problem - detta kan beställas från Intersport Kristinehamn.

10. Varför mixar ni pojkar och flickor?
Svar: Vi inleder säsongen med att mixa grupperna. Grupperna kan dock delas upp efter jul/nyår beroende på antal deltagare, engagemang från ledare m.m.

Ännu en gång önskar vi nya spelare och föräldrar varmt välkomna till Kristinehamns innebandyförening

//Styrelsen
P-05, 17/10 19:00